Zakelijk

Zonnepanelen zakelijk een slimme investering

Voor iedere situatie de meest efficiënte oplossing
Steeds meer ondernemers kiezen ervoor te investeren in zonnepanelen.
Een slimme keuze want de energieprijzen stijgen, de technologie & rendement van zonnepanelen wordt steeds beter. En er zijn mooie subsidies beschikbaar om deze investering deels te financieren.

Zakelijke toepassingen van Solar Compleet

Onze specialiteit is grote daken in de agrarische sector. Maar voor vrijwel iedere sector en type dak weten wij een oplossing te bedenken. Daarnaast streven wij er naar om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen en daarnaast het beste rendement op de investering te realiseren.

De zakelijke toepassing waarin Solar Compleet zich de afgelopen 8 jaar heeft gespecialiseerd zijn

Bedrijfsdaken

Tuinbouw oplossingen

Carports

Accuopslag

Waarom NU investeren in zakelijke zonnepanelen?

Met de hoge energieprijzen wordt het steeds interessanter om eigen energie op te gaan wekken. Daarnaast gaan enkele subsidies afgebouwd worden.

  • Subsidies worden ieder jaar minder en gaan in de toekomst zelfs verdwijnen.
  • De terugverdientijd ligt momenteel tussen de 5 á 7 jaar, dit mede door huidige subsidies en fiscale regelingen.
  • Zonnepanelen gaan 30 jaar mee, dus na de terugverdientijd maakt u winst ofwel een hoog rendement.
  • Momenteel zijn er een aantal financieringsmogelijkheden, zoals fiscale regelingen, groenleningen en verschillende leaseconstructies.
  • U zet als bedrijf een duurzame stap naar een energieneutraal Nederland. Hiermee bent u voorbereid op toekomstige wet- en regelgeving omtrent verduurzaming

Subsidies worden ieder jaar minder en gaan in de toekomst zelfs verdwijnen.

Verdienen met de zonnepanelen op het dak van uw bedrijf

Investeren in zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, het is ook goed voor uw bedrijfsportemonnee. Door eigen energie op te wekken zal de energierekening dalen. Daarnaast wordt u minder afhankelijk van de schommelende energieprijzen in de markt.

Met behulp van subsidies en investeringsregelingen is het mogelijk om een mooie terugverdientijd te realiseren. Deze vragen wij vrijblijvend voor u aan.

Onze werkwijze

Bij ieder project starten wij met een gesprek bij u op locatie. Wij horen graag uw wensen en bekijken de technische mogelijkheden. Wij bekijken ook meteen voor welke subsidies u in aanmerking komt. Zo krijgt u van ons een totaalplaatje van de investering en het te behalen rendement.

Wanneer u besluit om inderdaad te gaan investeren in zonnepanelen, dan kunt u het project met een gerust hart aan ons overdragen. Wij begeleiden de installatie van begin tot eind en zorgen dat alles volgens de meest actuele normen en regelgeving wordt geïnstalleerd. U heeft één aanspreekpunt en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Volledige ontzorging dus.

Zorgeloos zonnepanelen met Solar Compleet

Voor het realiseren van een zonnepanelen systeem heeft u professionele begeleiding nodig. Of het nu gaat om de constructieberekeningen of een uitstekende technische installatie. Door de ervaring en expertise van Solar Compleet in te schakelen is het mogelijk om zorgeloos over te stappen op zonnepanelen.

Solar Compleet is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen bij grote bedrijfsdaken. Wij snappen dat u graag betrokken wil zijn bij het proces maar tegelijkertijd ook graag ontzorgd wil worden tijdens het project.

Volledige ontzorging, van subsidie aanvraag tot een succesvol geïnstalleerd systeem

Ruim 8 jaar ervaring

Professionals in de zakelijke zonnepanelen

Zij gingen u voor

Gebr. Duijndam

Op het dak van Gebr. Duijndam te Noordwijkerhout zijn 556 zonnepanelen geplaatst door Solar Compleet.

Mijn Domein Energie BV

Solar Compleet heeft bij Mijn Domein Energie BV in Lelystad 90 zonnepanelen op een carport geplaatst.

Warmerdam Spoelbedrijf

Op het dak van Warmerdam spoelbedrijf in Noordwijkerhout zijn 1200 zonnepanelen geplaatst door Solar Compleet.

Meer informatie over Activiteiten ?

Ons team beantwoordt graag al uw vragen, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.