Zakelijk

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand

Een duurzame investering voor uw bedrijf
Specialist in grote bedrijfsdaken
Zonnepanelen op het dak van uw bedrijf, dat is zakelijk gezien een slimme investering én u draagt een steentje bij aan het verduurzamen van Nederland. Door de in 8 jaar opgebouwde ervaring kunnen wij zeggen dat Solar Compleet gespecialiseerd is in zonnepanelen voor met name bedrijfsdaken. Denk hierbij aan de agrarische sector, tuinbouw, woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars.

Laat het dak van uw bedrijf niet onbenut!

Het hebben van een bedrijf met genoeg dakoppervlak voor zonnepanelen is tegenwoordig zeer gunstig en kan u een hoge energierekening besparen. Het onbenut laten van dakoppervlak is daarmee eigenlijk een gemiste kans. Hieronder een aantal redenen om de stap te zetten naar het opwekken van eigen stroom:

Solar Compleet: uw zonnepanelen installateur voor ieder zakelijk dak

  • Succesvol in het aanvragen en verkrijgen van SDE+(+) en ISDE subsidie.
  • Ontzorgen binnen het project van A tot Z.
  • Uitvoering door onze eigen gespecialiseerde installateurs.
  • Producten van hoge kwaliteit met de beste garanties.
  • Uw systeem voldoet aan de meest actuele normen en eisen.
  • Uw onderneming is voorbereid op huidige en toekomstige wet- en regelgeving omtrent verduurzaming.

Subsidies worden ieder jaar minder en gaan in de toekomst zelfs verdwijnen.

Zonnepanelen voor agrarische bedrijven

Steeds meer ondernemers kiezen voor zonnepanelen, ook in de agrarische sector. Hoe rendabel ook, investeren in zonnepanelen mag in geen geval het productieproces verstoren of de veiligheid in gevaar brengen. Solar Compleet is hierin gespecialiseerd, u kunt er dus op vertrouwen dat wij de beste partner zijn wanneer u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen.

Ieder dak is maatwerk

Bedrijfsdaken zijn er in vele soorten en maten. Dat betekent dus dat er voor ieder type dak weer een andere oplossing is die daarnaast ook naar wens van de klant moet worden uitgewerkt. De 8 jaar aan ervaring die Solar Compleet nu rijk is, maakt dat geen dak te gek of ongeschikt is.

Specifieke eisen aan zonnepanelen in de veehouderij

Ook bij melkvee-, pluimvee-, varkens-, schapen- of geitenhouders gelden specifieke eisen omtrent de installatie van zonnepanelen. Dit heeft niet alleen te maken met het productieproces, maar ook met het dierenwelzijn. Daarom moeten zonnepanelen altijd op de juiste manier worden aangelegd. Zo mag er bij melkveehouders geen magnetisch veld ontstaan onder het dak van de stal, omdat koeien hier extreem gevoelig voor zijn. Daarbij geldt voor veehouders dat de ventilatiesystemen en apparatuur nooit mogen uitvallen: een reden om de professionele installateurs van Solar Compleet in te schakelen die precies weten wat ze doen. Professionele installateurs zijn daarbij tevens op de hoogte van strenge hygiëne-eisen die gelden voor bedrijven binnen de voedselproductie. Zij houden daar nauwkeurig rekening mee, onder meer om dierziekten te voorkomen.

Zonnepanelen voor woningbouwcorporaties

Met ruim 2 miljoen van de 7 miljoen woningen in Nederland, spelen de woningbouwcorporaties een cruciale rol in de energietransitie. Solar Compleet heeft al jarenlang ervaring in de transitie naar duurzaam wonen. Met onze specialisten komt uw organisatie op een route die duurzaam wonen haalbaar en betaalbaar maakt.
Overweegt u om te investeren in zonnepanelen voor uw woningbouwcorporatie? Solar Compleet is dé partij die met u meedenkt en zo tot de beste energie oplossing komt voor uw organisatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. 

Volledige ontzorging, van subsidie aanvraag tot een succesvol geïnstalleerd systeem

Ruim 8 jaar ervaring

Professionals in de zakelijke zonnepanelen

Zij gingen u voor

Warmerdam Spoelbedrijf

Op het dak van Warmerdam spoelbedrijf in Noordwijkerhout zijn 1200 zonnepanelen geplaatst door Solar Compleet.

JPG Hulsebosch

Op het dak van JPG Hulsebosch te Noordwijkerhout zijn 728 zonnepanelen geplaatst door Solar Compleet.

Th. Hulsebosch

Hier heeft Solar Compleet 394 glas/glas panelen van 370Wp geplaatst met een totaal vermogen van 145.78Wp.

Meer informatie over Bedrijfsdaken ?

Ons team beantwoordt graag al uw vragen, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.