Wie zijn wij?

Solar Compleet levert een concrete bijdrage aan de energietransitie. In de woningbouw en utiliteitsbouw kan door de slimme toepassingen van innovatieve technologieën, het stroom- en gasverbruik nu al bijna tot 0 teruggebracht worden. Tegelijkertijd verbeterd het leefcomfort en ook ligt gebruiksvriendelijkheid binnen de mogelijkheden.

Dankzij onze innovatieve en flexibele instelling kunnen snel en marktgericht nieuwe producten ontwikkelt en aangeboden worden, met als doel de markt te bedienen van financieel aantrekkelijke en betrouwbare duurzame technologie. Wij vinden investeren in een duurzame woonomgeving en in duurzame processen nodig maar ook rendabel is. Vroeg of laat draait Nederland volledig op duurzame energie. Voor ons kan de transitie niet snel genoeg gaan!

Wat doen wij?

Duurzame technologieën en systemen zijn voorhanden in alle soorten, maten en prijzen, maar ieder gebouw is anders en elke gebruiker heeft specifieke wensen en eisen. Solar Compleet denkt mee met specialisten als: aannemers, projectontwikkelaars, installateurs en woningcorporaties en voorziet hen van deskundig advies voor het beste systeem in elke specifieke situatie. Daarnaast weet Solar Compleet consumenten aan een kundige installateur te koppelen.

Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, energieneutraal ontwerpen of bouwen, we hebben een grondige kennis van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzame technologieën. Solar Compleet denkt graag mee en presenteert een oplossing die bestaat uit een combinatie van duurzame systemen en technologieën.

Bekijk producten
0

CONCEPTEN GEREALISEERD

0

KG CO2 UITSTOOT VERMEDEN

0

DUURZAME KWH AAN ENERGIE GEPRODUCEERD

Het Team van Solar Compleet

Stephan van Schie

Founder
“Het verbaast me dat het inzetten van duurzame warmte en koude bronnen in plaats van fossiele brandstoffen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dit zou het wel moeten zijn. Het is mijn doelstelling en taak om in Nederland bekendheid te geven aan duurzame energie, in specifiek duurzame warmte.”
Corine van der Plas

Corine van der Plas

Office Manager
“Als office manager zorg ik ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Zo zorg ik ervoor dat de financiën op orde zijn en de zaken voor het personeel geregeld worden. Daarnaast assisteer ik ook de Sales afdeling. Door de dynamiek van Solar Compleet en enthousiaste samenwerking met collega’s en klanten ga ik altijd […]

Technical Support Engineer

TSE
Voor de verdere groei en professionalisering is Solar Compleet B.V. op zoek naar een persoon die ervaring en affiniteit heeft met duurzame energie. Dus ben jij technisch en klantgericht? Denk jij zoals wij in totaaloplossingen op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen? En laten innovatieve installaties jou ook niet koud? Dan zijn wij opzoek naar […]

Sales Engineer

SE
Wij zoeken een collega die barst van de groene energie om Nederland te verduurzamen. Kijk bij onze vacatures voor meer informatie.

Recensies