Wie zijn wij

Nederland heeft zich gecommitteerd aan de afspraken van het klimaatakkoord van Parijs. Dit betekent dat we voor één van de grootste maatschappelijke, economische en technologische uitdagingen ooit staan: in 2050 moeten we beschikken over een schoon, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem met een CO2 uitstoot van bijna 0.

Solar Compleet levert een concrete bijdrage aan de energietransitie. In de woningbouw kan door de slimme toepassing van innovatieve technologieën het stroom- en gasverbruik nu al bijna tot 0 teruggebracht worden, terwijl tegelijkertijd een verbetering van het wooncomfort en gebruiksvriendelijkheid binnen de mogelijkheden ligt.

Dankzij onze innovatieve en flexibele instelling kunnen snel en marktgericht nieuwe producten ontwikkelt en aangeboden worden, met als doel de markt te bedienen van financieel aantrekkelijke en betrouwbare duurzame technologie. Wij vinden dat investeren in een duurzame woonomgeving en in duurzame processen nodig maar ook rendabel is. Vroeg of laat draait Nederland volledig op duurzame energie. Voor ons kan de transitie niet snel genoeg gaan!

Wat doen wij

Duurzame technologieën en systemen zijn voorhanden in alle soorten, maten en prijzen, maar ieder gebouw is anders en elke gebruiker heeft specifieke wensen en eisen. Solar Compleet denkt mee met specialisten als: aannemers, projectontwikkelaars, installateurs en woningcorporaties en voorziet hen van deskundig advies voor het beste systeem in elke specifieke situatie. Daarnaast weet Solar Compleet consumenten aan een kundige installateur te koppelen.

Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, energieneutraal ontwerpen of bouwen, we hebben een grondige kennis van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzame technologieën. Solar Compleet denkt graag mee en presenteert een oplossing die bestaat uit een combinatie van duurzame systemen en technologieën.

Het team van Solar Compleet

Stephan van Schie

Founder

International Business /  Technical engineering

“Het verbaast me dat het inzetten van duurzame warmte en koude bronnen in plaats van fossiele brandstoffen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dit zou het wel moeten zijn. Het is mijn doelstelling en taak om in Nederland bekendheid te geven aan duurzame energie, in specifiek duurzame warmte.”

Corine van der Plas

Corine van der Plas

Office Manager

“Als office manager zorg ik ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Zo zorg ik ervoor dat de financiën op orde zijn en de zaken voor het personeel geregeld worden. Daarnaast assisteer ik ook de Sales afdeling. Door de dynamiek van Solar Compleet en enthousiaste samenwerking met collega’s en klanten ga ik altijd met veel plezier naar kantoor.”

Sales Engineer

Wij zoeken een collega die barst van de groene energie om Nederland te verduurzamen. Kijk bij onze vacatures voor meer informatie.

Commercieel medewerker binnendienst

Ook voor deze functie zoeken wij nog een geschikte kandidaat.

Iets voor jou? Check dan onze vacatures