Zakelijk

Een compleet geïnstalleerd systeem van A tot Z

Hoe Solar Compleet te werk gaat.

Tijdens een project heeft u één aanspreekpunt, waarbij u terechtkunt voor vragen of advies.
Ook na de oplevering helpen wij u altijd nog met vragen mocht dat nodig zijn!

Wij begeleiden de installatie van begin tot eind en zorgen dat alles volgens de meest actuele normen en regelgeving is geïnstalleerd.

Om tot een succesvol project te komen volgen wij een gestructureerd stappenplan. Binnen het volgen van de stappen ontzorgen wij onze klanten zoveel als mogelijk, zodat u met uw eigen werk bezig kunt blijven.  

01

Oriëntatiefase

Bij deze eerste stap kijken wij naar: uw type dak, de draagkracht van het dak, uw aansluiting, en uw persoonlijke wensen. Om dit zo helder mogelijk te hebben maken wij bij u op locatie een afspraak

02

Ontwerpfase

Nu de wensen en overige zaken duidelijk zijn kan er een ontwerp worden gemaakt, waarmee wij uiteindelijk tot een offerte komen. Hierin is te lezen wat het systeem inhoud en wat uw terugverdientijd bedraagt. Ook vragen wij voor u de subsidie aan.

03

Uitvoerende fase

Indien u tevreden bent met het aanbod kunnen we overgaan tot implementatie van het systeem. Hiervoor plannen wij met u het meest geschikte moment in. Doorgaans hebben wij een levertijd van 10-12 weken na akkoord op de offerte.

04

Afrondingsfase

Als het systeem volledig geïnstalleerd is, regelen wij het laatste papierwerk. Wij melden alles aan bij de netbeheerder en zetten de subsidie in gang. Zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van uw zelf opgewekte stroom!

Zakelijke zonnepanelen zonder zorgen

Wanneer u kiest voor zonnepanelen op uw zakelijke dak, is het belangrijk dat het proces soepel verloopt. Wij werken daarom volgens een gestructureerd stappenplan. Waar nodig wordt u uiteraard betrokken, verder wordt u volledig ontzorgd en kunt u alles overlaten aan de specialisten van Solar Compleet, zodat u met uw eigen werk bezig kunt blijven.

Projectmanagement

Tijdens het project heeft u één aanspreekpunt, waarbij u terechtkunt voor vragen of advies. Ook na de oplevering helpen wij u altijd nog met vragen als dat nodig is.

  • Tijdens de installatie houden wij de werkzaamheden op het dak nauwlettend in de gaten, zodat alles volgens de huidige eisen en normen wordt geïnstalleerd.
  • Op deze manier heeft u geen omkijken naar de uitvoering van het project, waardoor u zich kunt bezig houden met uw werkzaamheden.
  • Ook de werkzaamheden die nodig zijn van derden (bijv. uw meetbedrijf) begeleiden en coördineren wij voor u.

Subsidies worden ieder jaar minder en gaan in de toekomst zelfs verdwijnen.

Wat onze klanten zeggen en waarom ons product nu zo goed is.

De samenwerking met Solar Compleet is erg fijn omdat ze uitstekende kwaliteit bieden en oog hebben voor detail. Alle panelen moeten strak liggen en de elektrische installatie moet ook netjes verzorgd zijn. Zeer duidelijk communicatie in het voortraject maar ook tijdens de installatie en nazorg.
Warmerdam Spoelbedrijf
Noordwijkerhout
De samenwerking hebben wij ervaren als zeer goed. Onder veel tijdsdruk i.v.m. de start van het schaatsseizoen is het toch gelukt om met het bouwteam alles op tijd af te krijgen. De installatie is 1 maand eerder dan gepland in werking gezet door inzet van alle partijen.
IJsbaan Haarlem
Haarlem
Wij hebben op onze beide bedrijfslocaties een systeem laten installeren door Solar Compleet. Ondanks wat hobbels die we tegenkwamen onderweg, is er door flexibel en oplossingsgericht werken toch een mooi systeem opgeleverd.
Huigsloot Tulpen
Oude Wetering

Meer informatie over Onze werkwijze ?

Ons team beantwoordt graag al uw vragen, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.