Zakelijk

Particulier

Geheel automatisch elektriciteit in- en verkopen

Zo verdient u dagelijks geld.

Energie voor iedereen!

Altijd onafhankelijk en zit je nergens aan vast.

Geautomatiseerd handelen

Het Energie Management Systeem laadt en ontlaadt je batterij op het juiste moment. U hoeft hiervoor niets te doen.

Neemt weinig ruimte in

De thuisbatterij en omvormer zitten in een kast. Zo kan hij ook gewoon op de grond staan.

Inclusief installatie

Wij verzorgen alles van advies tot installatie.  

Energie Management Systeem

Ons Energie Management Systeem is geheel merkonafhankelijk en beschikt over de mogelijkheid om 265 verschillende apparaten te koppelen aan uw Energie Management Systeem. Externe factoren zoals de energieprijs en weervoorspellingen kunnen gebruikt worden om deze afwegingen nog beter, effectiever en duurzamer te maken. Ook op momenten dat er meer aanbod is dan vraag naar opgewekte energie kan het Energie Management Systeem omvormers dynamisch reduceren om terug levering aan het net te minimaliseren. Zo zullen energie vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd worden. 

Roland Grillis
Roland Grillis
2023-06-06
Prettige collega, goede samenwerking en de installatie liep perfect!
Bart Catsman
Bart Catsman
2023-05-25
Na een online dakscan heb ik snel een offerte ontvangen. De prijs was goed en ze konden ook snel installeren. Vladimir is vooraf met monteurs nog op locatie komen kijken om installatie af te stemmen. Uiteindelijk door het slechte weer in overleg een weekje later geïnstalleerd. Installatie van de 20 panelen in Oost/West opstelling verliep super snel en vakkundig. Week na installatie netjes de inlog gegevens ontvangen voor de monitoring. Prima bedrijf met vakkundige mensen. Laat de zon nu maar schijnen ☀️
Sandra Laros
Sandra Laros
2023-05-23
Een zeer goede ervaring, gemaakte afspraken zijn nagekomen, snelle service en een vakkundige installatie van de zonnepanelen en omvormer. Zeer nette en vriendelijke installateurs. De installatie van onze 9 zonnepanelen was in een ochtend klaar.
Angela Van Eeden
Angela Van Eeden
2023-05-23
Fijn contact over offerte, goede en eerlijke prijs. Snelle levering. Het plaatsen van de zonepanelen ging echt super goed, fijne medewerkers die keurig werk hebben afgeleverd. Nu de zon schijnt ga ik er veel plezier van hebben.

Voordelen van Solar Gateway:

Eenvoudig energiemanagement via het online portaal

Via een geavanceerd online portaal kan de installatie geconfigureerd en gemonitord worden, vanuit de hele wereld. Dit maakt het systeem geheel plug & play waarmee het voor de eindgebruiker mogelijk is om het verbruik en de opbrengsten nauwkeurig in de gaten te houden en voor installateurs mogelijk is om hun systemen op afstand te beheren.

Heeft u een vraag, wij helpen u graag verder!

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of een van de onderstaande contactgegevens en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.