Zakelijk

Particulier

Een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Een energiebron voor uw voertuig

Toe aan een laadpaal voor uw elektrische auto thuis?

Volledige ontzorging

Wij verzorgen alles van advies tot installatie. We maken het beste laadplan voor u.

10 jaar ervaring

Met 10 jaar ervaring met duurzame energie producten

Offerte

Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte voor u op maat. Profiteer snel van groene energie met onze snelle en deskundige service.

Laadpaal voor thuis

Met een laadpaal thuis bent u verzekerd van een volle accu wanneer u het nodig hebt. Het is een unieke mogelijkheid om elektrisch rijden te combineren met de zonnepanelen op uw dak, waarmee u op verschillende manieren onafhankelijk bent van fossiele brandstoffen en het traditionele energienet.

Roland Grillis
Roland Grillis
2023-06-06
Prettige collega, goede samenwerking en de installatie liep perfect!
Bart Catsman
Bart Catsman
2023-05-25
Na een online dakscan heb ik snel een offerte ontvangen. De prijs was goed en ze konden ook snel installeren. Vladimir is vooraf met monteurs nog op locatie komen kijken om installatie af te stemmen. Uiteindelijk door het slechte weer in overleg een weekje later geïnstalleerd. Installatie van de 20 panelen in Oost/West opstelling verliep super snel en vakkundig. Week na installatie netjes de inlog gegevens ontvangen voor de monitoring. Prima bedrijf met vakkundige mensen. Laat de zon nu maar schijnen ☀️
Sandra Laros
Sandra Laros
2023-05-23
Een zeer goede ervaring, gemaakte afspraken zijn nagekomen, snelle service en een vakkundige installatie van de zonnepanelen en omvormer. Zeer nette en vriendelijke installateurs. De installatie van onze 9 zonnepanelen was in een ochtend klaar.
Angela Van Eeden
Angela Van Eeden
2023-05-23
Fijn contact over offerte, goede en eerlijke prijs. Snelle levering. Het plaatsen van de zonepanelen ging echt super goed, fijne medewerkers die keurig werk hebben afgeleverd. Nu de zon schijnt ga ik er veel plezier van hebben.

Voordelen van een laadpaal:

Heeft u een vraag, wij helpen u graag verder!

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of een van de onderstaande contactgegevens en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.