Zakelijk

Particulier

Goed voor het milieu en je energierekening

Groene stroom opwekken

Wij werken aan een positieve impact voor mens en milieu

Volledige ontzorging

Bespaar zonder zorgen met onze complete ontzorgingsdienst voor zonnepanelen. Wij regelen alles: ontwerp, installatie en monitoring. Geniet van groene energie en bespaar op uw elektriciteitsrekening, zonder gedoe.

10 jaar ervaring

Met 10 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen bieden wij betrouwbare expertise. Vertrouw op onze kennis en vakmanschap voor een succesvolle en professionele installatie van uw zonnepanelensysteem.

Offerte

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat. Profiteer snel van groene energie met onze snelle en deskundige service.

Goed voor het milieu!

Met zonnepanelen wekt u zelf groene stroom op: goed voor het milieu en uw energierekening. Goede stap, zowel voor de eigen portemonnee als voor de wereld om ons heen. Stap net als vele anderen over op zonnepanelen van Zon op Huis.

Waarom kies je voor zonnepanelen van Zon op Huis?
Roland Grillis
Roland Grillis
2023-06-06
Prettige collega, goede samenwerking en de installatie liep perfect!
Bart Catsman
Bart Catsman
2023-05-25
Na een online dakscan heb ik snel een offerte ontvangen. De prijs was goed en ze konden ook snel installeren. Vladimir is vooraf met monteurs nog op locatie komen kijken om installatie af te stemmen. Uiteindelijk door het slechte weer in overleg een weekje later geïnstalleerd. Installatie van de 20 panelen in Oost/West opstelling verliep super snel en vakkundig. Week na installatie netjes de inlog gegevens ontvangen voor de monitoring. Prima bedrijf met vakkundige mensen. Laat de zon nu maar schijnen ☀️
Sandra Laros
Sandra Laros
2023-05-23
Een zeer goede ervaring, gemaakte afspraken zijn nagekomen, snelle service en een vakkundige installatie van de zonnepanelen en omvormer. Zeer nette en vriendelijke installateurs. De installatie van onze 9 zonnepanelen was in een ochtend klaar.
Angela Van Eeden
Angela Van Eeden
2023-05-23
Fijn contact over offerte, goede en eerlijke prijs. Snelle levering. Het plaatsen van de zonepanelen ging echt super goed, fijne medewerkers die keurig werk hebben afgeleverd. Nu de zon schijnt ga ik er veel plezier van hebben.

De volledige installatie;

Zonnepanelen
Zonnepanelen zijn panelen die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Ze bestaan uit meerdere fotovoltaïsche cellen, ook wel PV-cellen genoemd, die lichtenergie direct omzetten in elektriciteit via het fotovoltaïsche effect.

Om zonne-energie efficiënter te benutten, worden zonnepanelen meestal geïnstalleerd op een zonnige locatie, zoals het dak van uw huis of garage. Ze worden in serie of parallel met elkaar verbonden om een hogere spanning of stroom te genereren, afhankelijk van de vereisten van het systeem. De opgewekte elektriciteit kan worden gebruikt om het elektriciteitsverbruik binnen uw huis te verminderen.

Omvormer
De (micro) omvormer is een essentieel onderdeel van het zonne-energiesysteem. Het zet de gelijkstroom (DC) die door de zonnepanelen wordt geproduceerd om in wisselstroom (AC), die bruikbaar is voor het elektriciteitsnet en huishoudelijke apparaten. De omvormer bewaakt ook de prestaties van het zonne-energiesysteem en kan gegevens verzamelen over de opgewekte energie.

Monitoring app:
Monitoring-apps voor zonne-energiesystemen biedt u de mogelijkheid om real-time gegevens over de prestaties van uw zonnepanelen en het energieproductieniveau te volgen. Deze app geeft u inzicht in de energieopbrengst, het verbruik en andere relevante informatie.

Heeft u een vraag, wij helpen u graag verder!

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of een van de onderstaande contactgegevens en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.