Zakelijk

Particulier

Batterijen voor zonnepanelen, ook bekend als zonne-energieopslag

Overtollige energie opslaan

Door stroom op te slaan kunt u beslissen waar en wanneer u de energie wilt gebruiken.

Onafhankelijkheid

Met een thuisbatterij kunt u het verbruik van uw eigen zonne-energie verdubbelen en koopt u minder stroom in.

10 jaar ervaring

Met 10 jaar ervaring in het plaatsen van duurzame producten bieden wij betrouwbare expertise. Vertrouw op onze kennis en vakmanschap voor een succesvolle en professionele installatie.

Offerte

Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op maat. Profiteer snel van groene energie met onze snelle en deskundige service.

Opslaan voor later

Batterijen voor zonnepanelen, ook bekend als zonne-energieopslag, verwijst naar het gebruik van batterijen of accu’s om overtollige energie die door zonnepanelen wordt geproduceerd op te slaan. Normaal gesproken wordt de overtollige energie die door zonnepanelen wordt gegenereerd terug geleverd aan het elektriciteitsnet, waarvoor u vaak een vergoeding ontvangt in de vorm van een feed-in tarief.
Met een batterij-opslagsysteem kunt u echter de overtollige energie opslaan en later gebruiken wanneer u zonnepanelen niet voldoende energie produceren, zoals ‘s nachts of op bewolkte dagen. Dit kan helpen om uw zelfvoorziening te vergroten en uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen.

Roland Grillis
Roland Grillis
2023-06-06
Prettige collega, goede samenwerking en de installatie liep perfect!
Bart Catsman
Bart Catsman
2023-05-25
Na een online dakscan heb ik snel een offerte ontvangen. De prijs was goed en ze konden ook snel installeren. Vladimir is vooraf met monteurs nog op locatie komen kijken om installatie af te stemmen. Uiteindelijk door het slechte weer in overleg een weekje later geïnstalleerd. Installatie van de 20 panelen in Oost/West opstelling verliep super snel en vakkundig. Week na installatie netjes de inlog gegevens ontvangen voor de monitoring. Prima bedrijf met vakkundige mensen. Laat de zon nu maar schijnen ☀️
Sandra Laros
Sandra Laros
2023-05-23
Een zeer goede ervaring, gemaakte afspraken zijn nagekomen, snelle service en een vakkundige installatie van de zonnepanelen en omvormer. Zeer nette en vriendelijke installateurs. De installatie van onze 9 zonnepanelen was in een ochtend klaar.
Angela Van Eeden
Angela Van Eeden
2023-05-23
Fijn contact over offerte, goede en eerlijke prijs. Snelle levering. Het plaatsen van de zonepanelen ging echt super goed, fijne medewerkers die keurig werk hebben afgeleverd. Nu de zon schijnt ga ik er veel plezier van hebben.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.
Wij helpen u graag verder!

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of een van de onderstaande contactgegevens en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.