Zonneschans

Ideaal voor platte daken

Een zonneschans wordt op maat gemaakt en is voor alle soorten panelen beschikbaar. Doordat de schans op maat wordt aangeleverd is het eenvoudig en snel te installeren op het dak. Wanneer een zonneschans wordt gebruikt bij de installatie van zonnepanelen heeft u optimaal rendement. De schans bestaat uit een aluminium frame waarbinnen de panelen worden geplaatst. Op deze manier kunnen de panelen tegen elkaar worden aangelegd. Dit is mogelijk om een groot aantal panelen in de schans te plaatsen. Hierdoor is de zonneschans   ideaal voor consumenten die het dakoppervlak van hun woning optimaal willen benutten.

De Chiko zonneschans voor 10 panelen in landscape

Voor grote en kleine constructies

Een zonneschans wordt op maat gemaakt en is hierdoor in meerdere afmetingen beschikbaar. Zo kan een zonneschans worden geleverd in een vlak van 2 bij 2 zonnepanelen, maar ook (zeer) grote constructies zijn mogelijk tot maar liefst 50 panelen. Doordat de zonneschans op maat wordt gemaakt kan er rekening worden gehouden met eventueel zwakke plekken in het dak die moeten worden ontlast. De schans hoeft niet op het dak te worden geplaatst. Ook op een groot stuk is de schans zeer goed te plaatsten.

Voor landscape en portrait

Zonnepanelen kunnen op twee manieren worden geplaatst: landscape en portrait. De zonneschans biedt voor beide manieren een uitkomst. Op onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van zonnepanelen in zowel de portrait (links) als landscape (rechts) ligging.

Complete set

De zonneschans wordt geleverd in een complete set. Alle materialen die nodig zijn om de schans te installeren op het dak of op een andere locatie worden aangeleverd. Dit houdt in dat alle schroeven, bouten en dergelijke producten in de prijs zijn opgenomen. Wel dienen de zonnepanelen los te worden besteld.

Zonneschans van Chiko met 6 keer portrait
Een zonneschans van Chiko voor 6 panelen in landscape

Installeren met Chiko montagemateriaal?

Wordt dealer van Solar Compleet