6 Duurzame concepten

Solar Compleet heeft zes duurzame concepten ontwikkeld. Ieder energieconcept is energieneutraal, maar toch ieder concept is anders. Hieronder vindt u een samenvatting van de verschillende concepten.

BASIC

Dit concept is voor de bewoner van een ruime woning die van het gas af wil en zo veel mogelijk eigen elektriciteit wil opwekken.
Concept Basic TD

BASIC TD

Dit concept is voor de bewoner die van innovatie houdt, van het gas af wil en zoveel mogelijk eigen elektriciteit wil opwekken.
Concept Premium, de manier om huizen energieneutraal te maken

PREMIUM

Dit concept is voor de bewoner die zoekt naar energieneutraal wonen in combinatie met onafhankelijkheid en optimaal comfort.
Concept Beng Ready

BENG ready

Dit concept is voor de bewoner van een goed geïsoleerde woning tot 150m2, die energieneutraal wil wonen en ook oog voor comfort & onafhankelijkheid heeft.
E-Skitt, het concept om energieneutraal te wonen

E-SKITT

Dit is voor de bewoner van een goed geïsoleerde woning tot 150m2, die energieneutraal wil wonen met oog voor maximaal comfort & onafhankelijkheid.

LIGHT+

Dit concept is voor de bewoner die het niet erg vindt om nog aan gas gebonden te zijn. Maar wél zo onafhankelijk mogelijk en energiezuinig leeft.