Toename elektrische auto’s

De vraag naar het aantal elektrische auto’s zal in een stijgende lijn toenemen. Autofabrikanten pakken hun kans en spelen in op deze vraag. Begin 2018 kunnen we de volgende nieuwe elektrische auto’s verwachten: Tesla Model 3, Audi e-tron, BMW i3S, Faraday Future FF91, Hyundai, Nissan Leaf en ook Lucid Motors Air komen met een hybride auto op de markt. Er wordt een toenemende stijging verwacht in het jaar 2018 wat betreft elektrisch auto’s. Naast dit nieuwe aanbod zien ook de scooterfabrikanten een uitstekende kans. In 2018 zal ook de elektrische Vespa op de markt verschijnen.  

Vespa Elettrica

 Aan de naam zullen we zeker nog even moeten wennen, maar we snappen hem natuurlijk maar al te goed. De elektrische scooter ziet er wat betreft vormgeving uit zoals we van Vespa gewend zijn. De luxe elektrische Vespa ziet er dus vanaf nu niet alleen modieus uit maar is ook nog eens goed voor het milieu. De elektrische Vespa kan je zelf personaliseren. Volgens de Piaggio Group is de elektrische scooter bedoeld om een bijdrage te leveren aan het ‘herontwerpen van de toekomst van mobiliteit’. Ruil jij je oude luidruchtige Vespa al in?  

Geluidloos

De Vespa beschikt over een continuvermogen van 2Kw constant en zijn piekvermogen is 4Kw bij de acceleratie. De batterij is volledig opgeladen binnen 4 uur hier kun je vervolgens z’n 100 km mee rijden. Hiernaast rij je ook geruisloos door de straat, ideaal voor de omgeving. In ver band met verkeersveiligheid zien wij de Vespa het liefst op de autoweg.  

 De batterij van de Italiaanse scooter is gemaakt van een moderne lithium-ion batterij. Het voordeel hiervan is dat je geen onderhoud of zorg hoeft te leveren. In de buddy zit de laadkabel verstopt en is makkelijk aan te sluiten op een publieke oplaadpunt of een particulier laadstation. De scooter verschijnt in 2018 op de markt en is wereldwijd verkrijgbaar. 

 Solar Compleet verwacht binnenkort ook elektrisch te gaan rijden. Samen gaan we voor een duurzame planeet.