MINIB : lage temperatuur convectoren

De lage temperatuur convectoren van MINIB zijn een efficiënte manier om uw huis te verwarmen. Lage temperatuur verwarming is voordelig voor uw gasverbruik. Dit komt doordat bij lage temperatuur verwarming de ketel het water minder heet hoeft te maken. Waar normale radiatoren een huis pas goed verwarmen bij een water temperatuur van 80 graden heeft een lage temperatuur verwarming al genoeg aan 35 graden. De convectoren van MINIB zijn niet alleen goed voor uw energierekening maar zijn ook gemaakt met uitstekend oog voor design. MINIB is een innovatief bedrijf dat uitsluitend gebruik maakt van kwaliteitsmaterialen.

Een huis verwarmt door MINIB lage temperatuur convectoren woonkamer

Waarom lage temperatuur verwarming (LTV)?

In Europa willen we van het gas los. Daarvoor zijn verschillende maatregelen nodig om dit te kunnen realiseren. Veelal is de eerste stap het vervangen van de gasketel door bijvoorbeeld een warmtepomp. Echter, niet alle warmtepompen zijn in staat om hoge temperaturen warm water (60-80 graden Celsius) te produceren. Om die reden is het nodig om op een lage temperatuur te gaat verwarmen. Met de overstap naar lage temperatuur verwarming kunt u al snel 25% op uw gasrekening besparen. Dit kan onder andere met de lage temperatuur convectors van MINIB.

Convector modellen

Muurconvectoren

MINIB lage temperatuur convectoren voor aan de muur

De muurconvectoren van MINIB bieden voor iedere situatie een geschikte oplossing. Daarnaast zijn de muurconvectoren verkrijgbaar met en zonder ventilator.

Vloerconvectoren

MINIB lage temperatuur vloer convector

De vloerconvectoren van MINIB zijn geschikt voor iedere toepassing. Zowel voor woningen als kantoor panden. Daarnaast zijn de vloerconvectoren leverbaar in verschillende kleuren.

Vrijstaande convectoren

MINIB lage temperatuur vrijstaande convector SPF2

De vrijstaande convectoren van MINIB, zijn prachtig om te zien. Daarnaast zijn de vrijstaande convectoren uitvoerbaar met en zonder ventilator. Geschikt voor iedere situatie.

Voordeel lage temperatuur verwarming

De naam zegt het eigenlijk al: het grootste voordeel van lage temperatuur verwarming is de lage temperatuur. Omdat het water dat door de convectoren stroomt een lagere temperatuur heeft dan bij normale verwarming hoeft de ketel minder hard te stoken. Dit bespaart al snel 25% aan gas. De lage temperatuur verwarming wordt een nog betere optie wanneer het wordt gecombineerd met een warmtepomp. Op deze manier is het mogelijk om geheel van het gas af te stappen en 100% duurzaam te wonen.

Meer weten over  MINIB?