SDE++-subsidie 2020

De SDE++ is een verbreding van de voormalige Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze is er om de productie van duurzame- en schone energie te stimuleren bij bedrijven en (non-profit)instellingen. De kostprijs voor duurzame energie is vaak hoger dan de kostprijs voor grijze energie. Daarom vergoedt de SDE subsidie het verschil tussen de kostprijs van grijze energie en die van zonnepanelen over een periode van 15 jaar. Deze regeling is financieel gezien erg gunstig en verlaagt de kostendrempel van een zonne-systeem aanzienlijk.

Ontzorgen

Het realiseren van een zonnepaneelsysteem vraagt veel tijd en energie. Door de ervaring en expertise van Solar Compleet in te schakelen is het mogelijk om zorgeloos over te stappen op zonnepanelen, gebruikmakend van SDE++.
Solar Compleet heeft inmiddels grondige kennis van innovatieve projecten. Hierin wordt d.m.v. objectief en deskundig advies gestreefd naar de beste oplossing voor uw project. Wij ontzorgen u als klant van A tot Z.

Waarom altijd SDE++ aanvragen?

Naast het voldoen aan wetten en regels is het zo dat u met behulp van SDE++ na ongeveer 5 tot 7 jaar uw zonnepaneelsysteem terugverdient.
Na het aanvragen van SDE++ bent u tot niets verplicht.
Subsidie bedragen worden ieder jaar lager. In de toekomst zullen subsidies voor verduurzaming zelfs verdwijnen.

Vraag hier onze GRATIS dakscan aan

    + 57 = 63

    Mijn Domein Energie BV – 90 panelen op carport