Duurzame en professionele oplossingen voor uw project

Diagnose

Eerst kijken we zorgvuldig naar uw specifieke situatie en behoefte en vervolgens leggen we de mogelijkheden naast elkaar.

Oplossing

Vervolgens vinden we de best geschikte oplossing voor uw project en gaan we tot installatie over van uw zonnestroomsysteem.

Nacontrole

Tenslotte controleren we of alles vlekkeloos is verlopen en voorzien we u van aanvullende informatie indien nodig.

Over dit project

In oktober 2018 is de bouw van de GreenHuus woningen gestart. Na enkele jaren van ontwikkeling zijn er 30 verplaatsbare GreenHuusjes geplaatst in een bijna 9 hectare groot natuurgebied aan het Grevelingenmeer; de Kabbelaarsbank. In het voorjaar van 2019 zijn alle werkzaamheden afgerond en werd de locatie weer vrij toegankelijk. Vanaf april werden deze in de verhuur genomen.

Zoals de naam GreenHuus al doet blijken, is het een project dat duurzaam en milieuvriendelijkheid voorop stelt. Door de toegepaste materialen is GreenHuus CO2 negatief.

De rol van Solar Compleet in dit project is het verzorgen van de elektriciteit en warmte opwekking. GreenHuus is, door gebruik te maken van de innovatieve technologieën van Solar Compleet, in staat selfsupporting te zijn.

De huisjes zijn dus volledig ‘off the grid’ en onafhankelijk van het gas- en stroomnetwerk.

Greenhuus

  • BedrijfGreenHuus
  • LocatieGrevelingenmeer
  • Type ProductZelfvoorzienend en energieneutraal
  • Type TechnologieWarmte- en Energie

Bekijk ook

Onze andere projecten

Mijn Domein Energie BV – 90 panelen op carport