Duurzame en Professionele oplossingen voor uw project

Diagnose

Eerst kijken we zorgvuldig naar uw specifieke situatie en waar er eventueel op verbeterd zou kunnen worden.

Oplossing

Vervolgens vinden we de best geschikte oplossing voor uw project en gaan we tot installatie over van uw zonnestroomsysteem.

Nacontrole

Tenslotte controleren we of alles vlekkeloos is verlopen en voorzien we u van aanvullende informatie indien nodig.

Over dit project

Op het dak van bollenkwekerij Fields Source of Flowers in Noordwijkerhout zijn 425 zonnepanelen geplaatst door Solar Compleet.

Voor dit project is gebruikgemaakt van DMEGC 320Wp Glas-Glas zonnepanelen. Het merk DMEGC biedt zeer scherpe prijzen voor zeer hoge kwaliteit en is tevens een Tier 1 fabrikant. Glas-Glas zonnepanelen bestaan uit twee lagen glas. De Productgarantie is 12 jaar en de Performance garantie is 30 jaar. Het vermogen is na 30 jaar zelfs nog 90 procent. Tevens is de kans op brand aanzienlijk lager.

Er is gekozen voor Huawei 3-fase omvormers. Huawei is wereldwijd marktleider op het gebied van omvormers en biedt vele voordelen t.o.v. andere omvormer fabrikanten. De omvormers zijn standaard voorzien van bliksembeveiliging met een max. efficiency van 99 procent en zorgt voor een natuurlijke koeling, dus geen blowers en geen geluidsoverlast. De standaard garantie is 10 jaar (optioneel tot 25 jaar).

Fields Source of Flowers

  • BedrijfFields Source of Flowers
  • LocatieNoordwijkerhout
  • ProductCompleet PV-systeem
  • TechnologieGlas-Glas 320Wp panelen
  • Totale opwek136.000Wp
  • TerugverdientijdTussen de 6 en 7 jaar

Bekijk ook

Onze andere projecten

Mijn Domein Energie BV – 90 panelen op carport