Hybride is de oplossing, voor nu en in de toekomst!

Nederland moet van het gas af, we horen het steeds vaker tegenwoordig. Dit is een mooi doel maar er moet ook gekeken worden naar wat realistisch is. Nederland telt miljoenen woningen. Stel het lukt ons om per jaar honderdduizend woningen om te bouwen tot nul op de meter woningen. Door middel van een hybride aanpak. Een ambitieus doel, honderdduizend is niet niks, dan zijn we minimaal 72 jaar bezig! Te lang, want hierdoor wordt het klimaatakkoord van Parijs alleen maar uitgesteld.

De manier om snel de Parijsakkoorden te halen

Maar hoe kunnen we dan het gasgebruik terug dringen en de doelen wel op tijd behalen? De beste oplossing is door middel van de hybride aanpak. Het gassysteem blijft voorlopig intact, aan iedere ketel wordt een warmtepomp opgehangen of een ander soort duurzame installatie, zoals een HONE systeem.

De besparing met hybride zal enorm zijn, er zal binnen drie jaar tijd 45 tot 70 procent worden bespaard op gas voor de verwarming. De kunst is om niet op de zaken vooruit te lopen dus zal er gerekend worden met 50 procent. Het uitvoeren van de installatie-greep kan grootschalig gebeuren en binnen een termijn van drie jaar geregeld zijn.

Om alle woningen in Nederland hybride te maken, zullen er zonnepanelen geplaatst worden. Zo kan de warmtepomp met duurzame zonne-energie worden gevoed. Op deze manier kan het gasverbruik in Nederland binnen drie jaar worden teruggedrongen. Goed voor het milieu en Groningen.

Het belangrijkste doel is om Nederland zo duurzaam mogelijk te maken. Door het aanbieden van vernieuwende, klant specifieke duurzame energieoplossingen aan particulieren en bedrijven die net als ons de noodzaak en mogelijkheden van de alternatieve energiebronnen inzien en op korte termijn overeenkomstig deze overtuiging willen en kunnen handelen.

Solar Compleet heeft het!

Solar Compleet beschikt over een ruim assortiment met verschillende producten. Zo bieden wij voor iedere behoefte de juiste oplossing, zodat duurzaamheid niet ten koste gaat van het comfort. Hierdoor maakt Solar Compleet duurzaam wonen haalbaar en betaalbaar.