De E-Skitt is een uniek all-in-one product dat ontwikkeld is door Solar Compleet en biedt een plug & play oplossing voor warm tapwatervoorziening en verwarming voor goed geïsoleerde woningen. De E-Skitt is een zeer innovatieve oplossing van Solar Compleet en een uniek product op de markt. De integratie van meerdere innovatieve technologieën zijn hierbij samengebracht in één compact ontwerp.

De E-Skitt is een all-in-one set die warmtepomp, naverwarmers voor warm tapwater en verwarming, HONE pomp en regelaar combineert. Het extreem lage geluidsniveau dankzij de toepassing van thermodynamische panelen en de geluidsarme warmtepompen van de E-Skitt zorgen voor een maximaal comfort in uw woning. Daarnaast heeft de E-Skitt zeer weinig onderhoud nodig.

De E-Skitt bestaat uit de volgende elementen:

  • warmtepomp (4 kW)
  • Elektrische naverwarmer voor warm tapwater
  • Elektrische naverwarmer voor warm water CV
  • HONE pomp
  • Regeling

De combinatie van E-Skitt met HONE technologie en thermodynamische panelen garanderen de meest efficiënte wijze van energieopwekking op de markt.

De HONE technologie draagt in belangrijke mate bij aan de efficiëntie van het systeem. HONE is ‘s werelds eerste door daglicht aangedreven nanotechnologie systeem voor warmwater productie. In tegenstelling tot gewone zonnecollectoren gebruikt HONE  niet alleen warmtestraling, maar het veel bredere daglicht spectrum.

De thermodynamische panelen halen de warmte uit de omgevingswarmte; ze zijn in staat de warmte van de zon, de wind of de regen op te vangen, 24 uren per dag en 365 dagen per jaar.

De toepassing van de thermodynamische technologie zorgt voor een extreem laag geluidsniveau en het ontbreken van bewegende delen garandeert lage onderhoudskosten.

Zonne-energie

Geluidloos