We brengen u graag in contact!

Met het realiseren van vele systemen in de afgelopen 5 jaar weet Solar Compleet als geen ander welke energie-neutrale oplossingen efficiënt toegepast kunnen worden. Van zonnepanelen en warmtepompen tot het revolutionaire HONE systeem bieden wij een breed scala aan mogelijkheden.

Door samen te werken met specialisten maken wij dat uw investering resulteert in haalbaar en betaalbaar duurzaam wonen. Indien u geïnteresseerd bent kunt u bij één van de dealers terecht, of neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Zit er geen dealer bij u in de regio?

Solar Compleet Dealers

De producten van Solar Compleet

Climer warmtepompen

Duurzaam warm water
Climer AIRYS + ECOHEAT product afbeelding warmtepomp

Climer is een innovatief bedrijf dat een breed scala biedt aan hoge kwaliteits- en innovatieve warmtepompen.

HONE daglicht energiesysteem

Duurzaam warm water en elektriciteit
HONE collector 501T product afbeelding

HONE is ‘s werelds krachtigste daglicht energiesysteem dat door middel van nanotechnologie warm water én elektriciteit produceert.

Zonnepanelen

Duurzaam elektriceit
LG 315 Wp zonnepaneel product afbeelding

Optimale prestatie, prachtige uitstraling of een budget optie. Voor iedere situatie hebben we zonnepanelen in de geschikte uitvoering. De keuze is aan u.

CHIKO montagesystemen

Snelle installatie
Zonneschans 4 x Landscape

Chiko heeft kwalitatief hoogwaardig montagemateriaal voor zowel schuine- als platte daken.

MINIB convectoren

Duurzame warmteafgifte
MINIB SPF1 lage temperatuur convector vrijstaand zonder ventilator product afbeelding

Lage temperatuur verwarming in een strak design. MINIB levert convectoren op maat zodat aan iedere wens kan worden voldaan. De moderne manier van verwarming.

BASIC

Dit concept is voor de bewoner van een ruime woning die van het gas af wil en zo veel mogelijk eigen elektriciteit wil opwekken.

BASIC TD

Dit concept is voor de bewoner die van innovatie houdt, van het gas af wil en zoveel mogelijk eigen elektriciteit wil opwekken.

PREMIUM

Dit concept is voor de bewoner die zoekt naar energieneutraal wonen in combinatie met onafhankelijkheid en optimaal comfort.

BENG ready

Dit concept is voor de bewoner van een goed geïsoleerde woning tot 150m2, die energieneutraal wil wonen en ook oog voor comfort & onafhankelijkheid heeft.

E-SKITT

Dit is voor de bewoner van een goed geïsoleerde woning tot 150m2, die energieneutraal wil wonen met oog voor maximaal comfort & onafhankelijkheid.

LIGHT+

Dit concept is voor de bewoner die het niet erg vindt om nog aan gas gebonden te zijn. Maar wél zo onafhankelijk mogelijk en energiezuinig leeft.